Taky jsem to dal na víckrát, na začátku jsem hned nezabral, ale dál už mě jen doslova mrazilo.
A co se týče těch "v" před slovy - líbí se mi to, je to tak něžně drsný, ovšem osobně bych tím asi víc šetřil.
01.03.2006 15:07:00 | Bajaja
Ze začátku se mě to nějak nedotýkalo, ale jak jsem si to četla znovu a znovu, tak jsem tomu přišla na chuť.. moc pěkná. Držím Ti palce!
23.02.2006 10:22:00 | Yves
Naopak, ten jazyk mě přilákal přečíst si to znova a znova. Je to tím krásně syrový a přitom hladivý. Plná :-)
23.02.2006 00:12:00 | Buližník
Super báseň, ale nelíbí se mi jazyk. Sice pasuje, ale to "v" před "o" by tam opravdu nemuselo být.
22.02.2006 22:01:00 | kreténka