Láska
Láska je vrchol štěstí
i nejhlubší propast smutku.
Omamný pocit svobody,
tajně však mění nás v loutku.
Láska je víra i naděje,
bezmoc i ztráta vkusu,
šedivý kámen i diamant
nejjemnějšího brusu.
Láska je důvod zemřít
i nejlepší důvod žít.
Bez lásky jenom těžko
dá se životem jít.
Komentáře (2)
Komentujících (2)