Před spaním
Únava tělo
Vláčným dělá
Víčka se mi klíží
Na papír shlížím
Rozostřeně
Únava psaní
Těžkým dělá
A však také
Popouští uzdu
Mé fantazii
A ta letí si
Svobodně k nebi
A to, tak že hodně,
Ale hodně vysoko
Letí si dál a dál
Až někam ke hvězdám
Blyštivým, zářícím
Co pro ní jsou
Jen zdánlivě
V nekonečnu
Vzdálené
Komentáře (9)
Komentujících (7)