láska ach láska
Nic víc
Přišla mi od něj zpráva,
prý měj se a buď zdráva.
Nic víc, už nic.
Už víc tam nebyl řádek,
navraťme se do pohádek.
Proč nenapsal mi toho víc
a ozval se až za měsíc?
Zda-li ví, že po něm toužím,
jen s ním ve snech ploužím.
Snad lhostejná mu nejsem já,
nevím jsem tajemná.
Chci potkat jenom jeho,
mít ho za kluka svého.
A já v tohle věřím,
s láskou se mu svěřím.
Moc se mi líbí,
snad moře lásky slíbí.
Já však jen doufám,
pláču a taky zoufám.
Nic víc, už nic.
Komentáře (2)
Komentujících (2)