přes přísný zákaz dotýká se sněhu... jedna poznámka v žákajdě, co má na svědomí jednu z her a.procházky a teď i jednu básničku:) něco v tý větě musí bejt! když tohle zapomenu, pak musim říct, že je to moc dobrá básnička.
23.02.2006 17:02:00 | kulishak