\Bez názvu/
Po třech pivech
dvou cigaretách
a jednom šíleným blues
Stojím uprostřed noci
před svým barákem
Měsíc a lampy trapně září
Už nemám chuť pít
Už nemám chuť kouřit
A už vůbec nechci hrát
Zajímá mě jediná věc...
Kde sem nechal klíče?!?
Komentáře (1)
Komentujících (1)