Anotace: ..pro kulishaka. Udělala jsem to, jak mi to šlo, ale na Tebe to nemá. Nicméně, je 4U ;)
děkuju!udělalas mi radost a nejen tim, že je pro mě, ale i tím že je to opravdu dobrá básnička a chytrá ( ani nevíš, jak já tyhle semínka znám ). a jinak prosím nepřeháněj to s tou mou chválou, zas za tolik to nestojí. jinak ti držim palce. měj se a jednu zmuchlanou 100 :-)
23.02.2006 19:32:00 | kulishak