Krysař
Anotace: o Krysari a jeho magicke pístale ktera zabíjí!
Městem prolétá jako sama Smrt,
chladný zvuk a zpěv jako vichr.
Prochází dal a lidi si typuje,
kdy zase tony píštaly někomu věnuje!
Prý přišel město od špínny a krys osvobodit,
mezi mrtvými těly musí se brodit!
V ruce píštalu,jejiž zvuk zabíjí,
temné síli dál neodpouštějí!
KRYSAŘ se jmenuje ve znaku myš má,
srdce zrádné a lítost nezná,
Městem se Krysař rozhlíží dál,
však i smutek nikdy nestonal!
Rozdávat Smrt ,tot jeho úkol hlavní,
chvějivému tonu se nikdo neubrání.
Tu potkal ženu do očí se zadíval,
na tento pohled s lítostí vzpomínal.
Proč osudnym dnem se stál,
kdy na její tváře se podíval!
Píštala padá a Smr odchazí,
v měste jen vy dva vdaní a ženatí.
Laska nepatrí do do srdce Krysaře říká se,
ten pohled nezapoměl ted na ní dívá se!!!
the end..
Komentáře (2)
Komentujících (2)