Anotace: O lasce znova a znova
Ahoj, mam takovou otazku, mas rad Ch. Baudelaira? Totiz dve Tve basne mi pripominaji dve jeho, shodne jsou vsechny ctyri o Múzách. Nejdriv jsem cetla ty Tve a pak ty jeho a vzpomela jsem si na Tebe. Mozna je to jen nahoda, tim vsak nechci rict, ze opisujes. Zatim.
17.04.2006 22:01:00 | Montynka