Ty
Nevnímáš svět,
všude kolem Tebe je tma.
Chceš vidět všechnu krásu hned,
je to tvé přání ze sta.
Však stále jen ležíš,
skoro nic nevnímáš.
Však stále v zázrak věříš,
v srdci naději máš.
Vždyť naděje umírá poslední,
a občas nezemře nikdy.
Věř, i když tvé přání je nevšední,
přece každý má své sny.
Povstat ze smrti,
to jen Ježíši se povedlo.
I když prohrané zdá se to býti, řiď se srdcem, co životem tě vedlo
Komentáře (0)