Jene, znáš formulku o perlích a sviních, člověk vidí květ a chce jej vlastnit, jedině tak má pro něj cenu, jak sobecké.Jsem vděčná za naše setkání, které není podmíněné ničím.
25.02.2006 19:21:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...
Víš, M., chtělo by to už takovou malou "naší" pro "nás" knížečku, jako se vydávaly někdy počátkem šedesátých let, mám takové doma, mé první setkávání s poezií...a kolikže mi to bylo? M., 15-16...
24.02.2006 13:37:00 | Hančí