Sníh
Zima je jím provázena
bez něj nebyla by to ona
Dědou Mrázem pobízena
zima bez něj bude vdova
Děti si s ním hrají venku
hloupý doma zkoukne telku
Je tu s námi od pradávna
jak je nám jen zima známa
Radosti nám přináší
hezké chvíle jdou zas k nám
Hlava mi z toho haraší
jsem rád,že snížku,že tě znám
Komentáře (1)
Komentujících (1)