Anotace: v této básni naleznete mé myšlenky a pocity slavného a stále používaného slova KDYBY...Prosím komentujte...
zrada....starý dobrý téma...taky o něm píšu, jen trochu z jiné strany. Ale bez chyby není nikdo, tím spíš nejvíc chyb má ten kdo si to myslí.100
24.02.2006 20:13:00 | Trdlo
Bojím se říct, že je to krásný, je to totiž spíš děsivý, zvlášť pro lidi jako já, pro lidi kteří ví co je to zradit a nejradeji by to vymazali ze zivota...Ale každopádně je to skvost,jedno z nejlepších a nejpůsobivějšíchco jsem tu četl..
24.02.2006 15:01:00 | Infinitus