Kroky
Ve světě ztracená
zná každou ulici
životem zmlácená
jizvy má na líci
Strach si vodí na vodítku
zapřahává obavy
místo biče věnec z kvítků
prát se ji už nebaví
Malá a hloupá
šeptá svým rukám
na slovo skoupá
dál křičí:"Pukám!"
Slíbený polibek
hledá v inzerátu
tisíce kolíbek
a děti z drátů
Zfetovaná lístky růží
co rostou jenom z chtíče
sešívaná z cizích kůží
jak fotbalový míče
Neviděna přichází
na jeviště světa
a jako všichni nazí
pokouší se létat...
Komentáře (4)
Komentujících (1)