Možná, když oči zvednu
od vína plné číše
jak v zrcadle se zhlédnu
v těch tvých...
vždyť tam se mnohé píše... :o)
01.03.2006 10:17:00 | Cecilka
Tohle je nádherné, po prvním řádcích jsem netušil, co se z toho vyklube, ale četl jsem to snad desetkrát a je to stále lepší. Za plnou :-)
25.02.2006 09:58:00 | Buližník
Tohle znělo jako vyznání,moc se mi to líbilo.Dávám stovku s klidným svědomím,neboť chybička se vyskytla pouze pranepatrná- v posledním řádku by mělo být pravdu svoji s krátkým i.
25.02.2006 09:52:00 | Branwen1