Anotace: věnováno všem možným obětem Alžběty Báthoryové,krvavé hraběnky z Čachtic
No Aylo a já se taky jmenuju Kalina. Dík za využití
příjmenní, to se mi tady ještě nestalo, spíš rozesmálo.
Ještě se u tebe zastavím. Zatím ahoj.
MOC MĚ TĚŠILO. JEHLASPICHLAS
04.05.2007 21:25:00 | jehlaspichlas
Je to opět moc pěkné! Máš zajímavé nápady! Tvá tvorba dokáže mnohdy zaujmout.
A děkuji za komentář:-)
12.03.2006 21:58:00 | Gabrielle Taroka
Wow...tyjo..to je zvlaštní...je vidět že to asi byla dobrá kdnížka co?..
ale líbí se mi to jop...
26.02.2006 10:42:00 | Lady Celebrian
zasmála jsem se
25.02.2006 17:57:00 | Trdlo