Odpočívej v pokoji
Na lůžku leží dívenka spanilá,
zdá se být svěží, i když je prohnilá.
Dívka jak z obrázku, s překrásnou tváří,
v očích má otázku, na spánku září
jí krev.
Na lůžku leží dívenka spanilá,
kolem je peří, postel je nahnilá.
Na stolku váza, z papíru růže květ
a na něm psána poslední ze všech vět:
"Odpočívej v pokoji."
Komentáře (1)
Komentujících (1)