Anotace: Není to moje dílko,jen jsem měla jeden večer vařit guláš a kamarád mi poslal takovouto "sms".Třeba vás potěší, tak jako mně potěšila.
:o) tak jsem si přišla číst:o) je pár minutej po půlnoci a mně se nechce usínat:o)já jsem si teď sice slíbila, že s evzdám takových dobrůtek, ale je to těžké..jůů, já bych si tak dala guláš:o))
28.05.2006 00:05:00 | Sunny
Děkuju...Víš, jste mladší holky a já si vážím vašeho virtuálního přátelství...teď jsem musela už podruhé zrušít tu moji "Pravopis" protože Big zase napsal celou stránku pěkného oslovení Čubko!...no dám si asi chvíli pauzu než ho to přejde...kdyby na liter mrkly moje děti nebo vnoučata tak nevím.....Jsi daleko od Kadaně??? Ahojky, zatím...
11.04.2006 13:40:00 | Hančí
Prý: jen jsme chvilku poseděly, cibuličku nakrájely a česneček oloupaly....
To bych to dál nesměl znát:
při kávičce klábosily, lahvinku vínka vypily....
bodejť by pak maso nešlo do ledničky spát :)
03.03.2006 21:15:00 | Mourek