Ma.., já měl tady dlouho-předlouho pauzu (zato Ty u mne ne :-) ); a sotva přijdu, potěšíš mne krásně snivou básní - a na konci , bez *mulety*, číhá **estocada** = "role se otočili..."
09.03.2006 14:13:00 | Hary_nš
Tahle je podařená, ač posmutnělá, přec s jakýmsi přehledem a dávkou jemné ironie.
01.03.2006 08:14:00 | Krtica
Dech berouci dilo oplyvajici zajimavosti a poutavosti zajimave slozeni vybrana slova basen tva moc se mi libila mas ode me za 100
27.02.2006 18:45:00 | Carlos
Ztracim dech, jak je to uzasne. Fakt spica!
26.02.2006 21:15:00 |
Krásné ráno sluníčko moje:o) tak jsem zase tady u vás:o) spousta lidí mi psala do komentářů, že se jim už stýská a ať něco napíšu, tak jsem musela:o)a odedneška sem buud zase koukat pravidelně, slibuji:o)JInak se mám docela hezky, někdy smutná, jindy zase veselá, ale bez smutku by nebylo štěstí, tak si to pořád opakuju:o))
a co ty Markétko, máš se krásně?? určitě ano, hlavně se mi opatruj a užívej si zimy, za chvíli zkončí a bude tady jaro:o)
Básnička je moc hezká, plná pocitů a takového toho vnitřního boje, kdy už konečně toužíme s něčím zkoncovat. Musím si ji ještě několikrát přečíst, protože zrovna te´d jsem moc nerozhodná a nevím, kudy kam.
Mám tě moc ráda, posílám pusku, papa Sunny
26.02.2006 09:15:00 | Sunny