Stupid School
Anotace: sakra,proc nas tam musi bejt tak hodne!?
Právě teď stojím na tý posraný školní lavici...
cítím nejistotu...je to tady všechno na howno...nic, nic, nic, já s tím nemůžu udělat vubec nic!
Pohledy dementních očí, nevinných spolužáků, mě jen doráží..
Všechno je potvrzený...-nikdo není ochoten!
a my- drtíme čas!!
Marihuana, cigarety-zkusil to snad každý z nás...
Nás je málo, asi pět, nebo tři. Jo my tři mistři.
Děláme všechno, co se nemá a našeho maestra to jebá!
Dávám čáru-Cítím vinu-zasraná učitelka, neměla buzerovat,
teď se svíjí v bolestech, dobře jí tak...
Eště jí nakopnu!!! -IDIOTE- tam NE!!!!
-teď už nedýchá,je v nebesech.. a já to nevrátím zpět.
Umírám s ní. Mé hříchy se dnes zúčtují...
Zuřím, zuřím, ale taky rozdávám poslední lásku, kterou eště můžu dát...Schýza se dostavila,Dookie to pochopila a háčkem mě dorazila.
...Dneska už budu pryč...
Půjdu za ní, za tou učitelkou.. A půjdu sama!
Sama to skoncuju!...Nikdo mi nevěří!
Já se k tomu ale dokopu!
Udělám to, a nejlíp hned teď!...
... bang, bang, už ležím, neslyším, nevidím, nedýchám,
jen cítím tu lásku, kterou lidé ke mě projevují a pláčou........ Oni pláčou... Sakra!
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: Liss Durman, embryo v hlave
Komentáře (4)
Komentujících (4)