Dlaň
Anotace: Tato báseň je o strachu z poznání
I když život je vepsán v dlani,
nechci ho znát.
Pouhá myšlenka člověka znejistí a raní,
svého osudu se pak bude bát.
Čára života je život sám,
na pochybách jsem a
váhám,
nad počátkem a koncem,
nad tím ,že jsem,
budu,
a zemřu.
Nic víc nepotřebuju znát
Komentáře (2)
Komentujících (2)