Ne, opravdu to není typická báseň...jako by řešila všechn ytrambe života, ale s úžasným nadhledem, nevím, ale opravdu říká hodně a vůbec mi nevadí, že v ní chybí rým. Děkuji za komentář a měj se krásně, papa Sunny.
Ps: pořádáme s Manikem sraz, v Ostravě, když tak se koukni na Diskusní forum, jsou tam podrobnosti.
10.03.2006 13:49:00 | Sunny
Není to typická báseň, je v ní něco víc..zamyšlení nebo tak něco...Líbí!
28.02.2006 22:01:00 | BlackTangerine