Anotace: Je to takové zamyšlení... nad vším...
Hvězda Betlémská ať září pro všechny, protože jak už říkal Ježíšek: Musíme milovat i svoje nepřátele, protože k čemu by bylo, kdybys měl rád jenom ty, kteří mají rádi tebe...Láska musí proudit na všechny směry.
Ale musím ti říct, compadre, že ty jsi jeden z nejhodnějších lidí co znám =)
10.04.2006 15:27:00 | Ahimsa