Rozvod
Anotace: když to přestane mezi dvěma lidma klapat
Křišťály ostrých hran spouští se dolů,
řinou po tváři a řežou do všech stran,
do všech pólů.
Rozpad, krach, velká nenávist
dvou lidí, co z lásky brali se.
Rozvod? Tichá tolerance?
Neví se...
Dva lidi...
máma s tátou a mezi nimi velké lomeno.
Bude se dělit to, co bylo spojeno.
Roztrhaný oddací list
a přeštípnuté snubní prstýnky.
Z manželství zůstanou jen dvě děti a vzpomínky...
Komentáře (5)
Komentujících (5)