Chci Tě smět zase číst
.
Chci Tě smět zase číst
prsty po Tvém těle
ještě zbývá pár míst
kam vydám se směle
písmenky z dotyků...
abecedou Tvojí
vášní nadepsanou
budeš navždy mojí
básní rozepsanou
písmenky z polibků...
.
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
Komentáře (5)
Komentujících (5)