NÁVRAT
Anotace: Tak sa znovu teším...
Keď je človek chvíľu preč,
nevravím,že stráca reč,
nevravím, že stratí puto,
len mu je to trošku ľúto.
Veď ty vieš,sú také chvíle
tiež sú chmúrne ,sú aj milé.
Na tie milé mám však hlad,
po tých milých bažím rád.
Na papier si kreslím skycu,
pusu dávam tvojmu lícu!
Na čas zase budem tu,
a čakám na odvetu!
Komentáře (4)
Komentujících (4)