Ráno, večer a noc
Anotace: ...volný pokračování „Chlapce, starce, ...“
Ráno chlapec
Co stín za sebou vláčí
Nadějí pouhou
To ke štěstí mu stačí
Večer stařec
Co stín před sebou tlačí
Život stal se hrou
Proto na svět se mračí
V noci slepec
Co ve tmě stín ztrácí
Jako blbec
k chlapci zpět se vrací
Ten blbec, to jsem já
Komentáře (3)
Komentujících (2)