Plaché...
Anotace: ...když promarníte šanci...
Plaché pohledy nás chvílemi spojují,
někdy vzájemně,někdy jen tak potají.
Tajnou řečí mluví za nás naše oči,
úsměv je otazníkem na konci každé jejich věty.
Závislá na blízkosti,
okolí nevnímám,
tvým plachým pohledům
nuceně se vyhýbám.
Skrývám zájem,
slova klíčem zamykám,
pak jen v skrytu duše
SLZY TIŠE POLYKÁM...
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (5)
Komentujících (5)