Noc v Praze
Anotace: zážitek z nábřeží, kdo nechce, ať nevěří :-)
Hodiny na věži půlnoc už odbily,
po tmavém nábřeží klátí se opilý.
V hlavě má zatměno, v duši má klid.
Všichni mu říkali: "Přestaň už pít.".
V Lucerně končí už slavnostní bál,
po tmavém nábřeží kráčí si dál.
Nohy se pletou, vše kolem tančí.
Všichni mu říkali: "To už ti stačí.".
Z depa už vyjelo dnes první metro,
na tmavé nábřeží vrací se teplo.
Náhle se probudil, usmál a odešel.
Všichni mu říkali - neví už, zapomněl...
Komentáře (2)
Komentujících (2)