Už nechci...
Anotace: Tuhle básenku jsem napísala 27.1.2006...takže je krapet starší....
Já ztratila všechny iluze a sny,
ty pro které žila jsem nocí i dny.
Už nikdy nechci prožít lásku,
už nikdy se nechci houpat na provázku.
Už nechci milovat,
už nechci snít.
Chci se jen radovat,
chci pořád bdít.
Komentáře (2)
Komentujících (2)