Jsme jen daň
Anotace: a život mocná zbraň...
Tolik překážek nám život připravil,
tolik nečekaných smutných okamžiků nám přiřadil,
tolik nevyzpytatelných chvil nám nadělil.
Tolik bolestných skvrn v našich srdcí zanechal,
tolik nerozluštěných otázek co nám pokládal,
a hned poté nám krutě nadával.
Vžijme se do něj.
Je to mocná zbraň,
a my jsme pro něj pouhá daň.
Komentáře (3)
Komentujících (3)