Já to slyšel!
Anotace: ...dílo mé včerejší migrény (asi to poznamenala...)
Já slyšel křik
Já slyšel déšť a jeho pláč
Já slyšel smích
A tlukot svého srdce
Já slyšel čas
Já slyšel stromy kvést
Já to slyšel zas
A že se nechci plést!
Já slyšel o životě
Já slyšel o pravdě a lži
Já slyšel o dobrotě
Ale neviděl kam jste šli
Komentáře (3)
Komentujících (3)