Od Víly
Na duši máš bol a pláč
Nenávidíš teď možná
Všechen ten čas
Vím jaké trápení tě stíhá
Vím jak bolí co tvé srdce
Svírá..
Každý ten kousek bolístky
Zalepí jen krásné přátelství
A já pro tebe tvou vílou budu
A vezmu z tebe všechnu tu zlobu
A do duše ti klid a štěstí vložím
Ať tvé sny jsou lehké jako peří
Tak usměj se a otři své slzy
A uvidíš že na smutek je brzy
A buď šťastný jako jsi býval
Kdysi!
Ps:Už se usmíváš???Tak honem...
Přečteno 737x
Tipy 3
Poslední tipující: piťura, Monica.
Komentáře (1)
Komentujících (1)