Do ticha vzdechů, u mostu lásky.
Líbala.
Ty lásko, žasnoucí,
Skutečná.
Ruce Tě tisknout, víro má,
Navěky.
Tvůj souzvuk zní.
Melodie slz, jak římsa uzvoněná,
Vzdálená vidino,
umírajících snů.
Živote, ty křičíš, cožpak jsem tak zlá?
Útes tmavý,
prosíc za odpuštění.