místo, kde chutná nejlíp kouření
V poločase, sešlo se to u kolejí
U řad kolejí
Na rovince, v rovném úseku
nedaleko, pro mé oči daleko
pracují dvě oranžové osoby
připravují vlak na cesty
a já, stojím na přejezdu
napadá mě, že jsem sebevrah
musí to tak vypadat
ale já tu jen stojím, našel jsem místo,
kde i čas stojí
takové místo, kde chutná nejlíp kouření
a všechno se vším tvoří, ten odpolední poločas
Komentáře (1)
Komentujících (1)