Vítr a vlasy
déšť a klasy
zlato a šeď
mokro a měď
vrána a myš
i ty to víš!
Víra je strom
pevná a spletitá
jak blesk a hrom
vtrhne do života
zpřehází hodnoty
zasáhne srdce
to potom krvácí
velice prudce.
Zafouká vítr
rána se zahojí
vlasy se rozpustí
zachytí za chvojí.
Líbej mě přírodo
hlaďte mě stromy
v extázi usínám
jsou slyšet hromy...