Také mám rád krátký verš, ale je dost těžké jím psát, aby to znělo přirozeně, což se ti celkem povedlo.
01.03.2006 10:38:00 | JardaCH
Jak kapky na římse,
jak píseň kosí
já trochu bojím se
trochu Tě prosím
co bylo k snídani
to bude k obědu
malinko líbání
..a mísa od medu
Moc pěkná,náladová,krátký verš je kumšt,ale Tobě to zní krásně.
01.03.2006 10:20:00 | Branwen1
Osladit život
dotekem něhy
a zanechat ho
tak provoněný...
co víc si přát? :o)
Je nádherná!!
01.03.2006 10:11:00 | Cecilka