E-mailová schránka
Anotace: Nechávám v ní všechny maily a stále jen 2 % ...
Téměř úděsným se mi občas zdá
Že má moje schránka gigabajty dva
Ten prostor s úšklebkem na mne zuby cení
Bezedná studnice pozůstatků lásek - i provinění
Až jednou na serveru kdosi řekne dost
Přestane s balastem na discích mít trpělivost
Ze všech vyznání a přiznání mých
Zbyde jen pár elektronů toulavých
Komentáře (7)
Komentujících (6)