V Karáčí
Anotace: báseň s předpokládaným rýmem aneb další jedna z dalekovýchodní sbírky ;)
V Karáčí, v Karáčí,
tam panují mravy.
tam Indové chytračí
a předchází si krávy.
V Karáčí, v Karáčí,
tam je kráva posvátná,
za ohradou nekráčí
a to věc je podstatná.
V Karáčí, v Karáčí,
je moc horké klima.
Kráčí, kam si uráčí,
to krávě dělá prima.
P.S.
Pozor! Nejen v Indii má skot tuhle roli.
Znám i jiné národy, co předchází si voly.
Komentáře (6)
Komentujících (6)