* Divné věci*
Anotace: § slova § slova § slova §
/ * * * * * * * * /
* V obdivu *
* Se skláním *
* Nad vytrvalostí *
* A v údivu *
* Nad *
* M A L I CH E R N O S T Í *
---
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (5)
Komentujících (4)