Můj zmatek v hlavě
Anotace: Zveršovaný shluk myšlenek, který každý člověk nosí v sobě. Nic v tom nehledejte. Všechno jsou jenom velké, výhružné, provokující a nicneříkající otazníky....Prostě zmatek v hlavě a podle toho je zmatené i mé dílo...
Přemýšlím, jestli to má vše cenu,
přemýšlím o svých snech,
přemýšlím a opravdu, nevím... Kudy to jdu?
Přemýšlím o nesmrtelnosti, o lidech....
Přemýšlím...
a vše mi před očima mizí,
a mé já umírá,
i když by mi očekávání mělo být cizí,
srdce se rozporu nevzpírá......
Pocity se ve mně perou,
mám ráda či nemám????
Lásku k životu tak potřebnou,
hledám, není, já se vzdávám....
Pouštím se a padám...
Komentáře (0)