Rozechvění
Toužebně napnutá dychtí po dotycích,
Mlčením vyzývá k pohlazení...
Tajemství skrytá, s vášní spalující,
Sděluje v slastném rozechvění,
Když prsty, jak žízniví poutníci,
Pro vodu z jejích dlaní jdou si,
Pláčem i smíchem zvonící
Šepotá slůvka struna houslí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)