tvoje tvář
Anotace: pod kapkou.........roztál........kousky mé duše.......ta za to může
pod kapkou strachu
z mraků tvého obočí
roztál poslední ledovec
v krajině mých obav před tebou
zdá se však, že to nestačí
rozdivočelé řece
v níž plují kousky mé duše
rozlámané na trosky
tvoje tvář-ta za to může
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, kikis
Komentáře (3)
Komentujících (3)