Láska Naděje Víra
Milovat...
Co znamená to slovo?
Jen slovo pouhé nic, cit mnoho.
Doufat...
Co rozhání temných pochybností mračna?
Jen světlo nadějě, která je věčná.
Věřit...
Co přináší nám víra?
Přináší naději, že s tělem duše neumírá.
Komentáře (1)
Komentujících (1)