Plaziš se v mých vzpomínkách
jsi konkurence psího vína
které se vine po zdech
starého opuštěného domu
Co se to stalo
že nemohu zapomenout
že musím ještě občas
vzpomínáním plout
Špatně se hojí šrámy od žití
"jsi konkurencí psího vína" no tak to je nejlepší věta, co jsem dnes četla a úplně mi to vynahradilo ten zbytek básničky, který je podle mě průměrný. Za tu konkurenci jsem dala výborně.