Na konci světa
Anotace: Taková je láska mladé holky a staršího pána...
Nohama stojíš
pevně na zemi
a přesto jednou rukou
dotýkáš se hvězd
říkáš že se nebojíš
projít tmou
tam a zpět
sám...
Kdesi v dáli
na konci světa
tlukou naše srdce
jako o závod
a my dva zůstali
v černé tmě
tady a teď
sami...
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, trhla.marketka
Komentáře (1)
Komentujících (1)