Anotace: Sem blbec...:D:D:D
No jo Jirko, bude se nam stejskat. Nebo se to aspon tak nejak rika. A at si s tebou ti novi uzijou to co my. CHUDACI! Tak čau Jirko a vítej klide na mé duši!
Ne, dělám si srandu :D. Nevim co říct no. Budeš asi muset ráno vyrážet dřív a brát to přes gympl, jinak to nevidim. Kdo mě jinak bude neustále srát a přitom bejt můj kamarád =-O a komu budu nadávat do hippíků? (mimo králíka, ale tomu nenadávm, ale lehce mu to oznamuji :)
06.03.2006 21:29:00 | FeroX_dc
jj....je to tak uz je dokonce poslana prihlaska...a prominte ale zkusim to nak uhrat abych s vama moh na lyzak a skolni vejlety:)...fakt...nekecam:P
03.03.2006 14:48:00 | pan PanPan
Jseš vobluda vobludná jestli vopravdu vodcházíš!Kdo bude otravovat při hodinách?!
03.03.2006 14:40:00 | Oduševnělost
Tak děkujem! :-)))
03.03.2006 14:27:00 | Králík
Plně s tebou soucítím. Mám před sebou podobnousituaci..jen jsem 4.B:)Hodne stesti u prijimacek...
03.03.2006 01:01:00 | Erratic