O nás ...
Anotace: ...Hmm...to jsem takhle jednou filozofovala ...:o)
PRAVDA:
Tisíce let žijí tady
a miliony let plují vesmírem
ty zelené stromy
a maličké buňky co hýbou životem
SKUTEČNOST:
DESÍTKY DNŮ bez poděkování
budujem tu své domovy
STOVKY LET bez slitování
hledáme pevné okovy
do kterých lze spoutat
tu sílu co hýbe životem
a cpeme ji do krabic
s varovným nápisem:
"Ty patříš Pepovi
ty zase Evě -
jen dál mlč a poslouchej
ty zotročená Země!"
DOHADY A VĚŠTBY
Přijde den a jedna vteřina
kdy vzbouří se Příroda
Matka
jež důvěru dala svému dítěti
- ČLOVĚKU -
aby vládnul jí s vírou
po věky od věků ...
Když člověk zklame
tu vzácnou důvěru
v naduté víře
že na co si vzpomene
si dovolit může
Zklamaný otec Vesmír
mu řekne UŽ DOST !!!
UVĚDOM SI ČLOVĚČE, ŽE JSI TU JENOM HOST !!!
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (0)