pomerne uspornou formou pises veci, ktery dychaj a mrstne se pohybujou...alespon me se to tak jevi...neodolala jsem a nakoukla do tve historie...asi si budu muset nekdy udelat cas na cteni....libi se mi tvuj styl...davam 80, zadni vratka si necham, den jeste neskoncil...:)))
03.03.2006 12:52:00 | šestka