Já vám rozumím...
Vy i já milujeme na svých tvářích hladkou dlaň slunečného vánku.
Jak v obavách tajíme dech, vždycky když obracíme stránku…
Jak pokorně skláníme hlavu, když slyšíme slovo čas…
A i když snad každý človíček o něčem jiném sní,
jsme si my lidé všichni tak nějak podobní.
Je ve mně kousek každého z Vás…
Komentáře (1)
Komentujících (1)